Bravčové

Bravčová krkovička bez kosti
Bravčová krkovička bez kosti
Balenie cca: 2.5 kg Kartón cca: 13 kg
Ide o cennú mäsitú časť jatočného tela ošípanej. Je to svalovina s nizším obsam tuku, tuk sa vyskytuje v nesúvislej vrstve iba na povrchu. Prípustná výška tukového krytia je max.0,5 cm. Mäso je pravidelne mramorované tukom, preto sa hodí najmä na grilovanie - nevyschne a zostane šťavnaté.
Bravčová panenka
Bravčová panenka
Balenie cca: 1.5 kg Kartón cca: 5 kg
Bravčová panenka je valček svaloviny zo strednej časti tela ošípanej. Je najkvalitnejšie bravčové mäso. Z panenky sa pripravujú napríklad medailóniky a je vhodná na minútky.
Bravčová pečeň
Bravčová pečeň
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 18 kg
Použitie ako surovina do tlačeniek, aspikov, ako aj na varenie – viacero spôsobov úpravy.
Bravčové karé bez kosti
Bravčové karé bez kosti "A" trieda
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 20 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové karé bez kosti (2,5-3 kg)
Bravčové karé bez kosti (2,5-3 kg)
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 20 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové koleno zadné
Bravčové koleno zadné
Balenie cca: 1.5 kg Kartón cca: 15 kg
Je to anatomická časť s nízkym podielom svaloviny a vysokým podielom kostí, vyskytuje sa tu podkožný tuk, množstvo šliach, väzív a pod. Zadné koleno je väčšie a obsahuje viac mäsa ako predné.
Bravčové mleté mäso ( pliecko )
Bravčové mleté mäso ( pliecko )
Balenie: 1.5 kg Kartón cca: 12 kg
Zmes bravčového mäsa získaného opracovaním z pliecka. Zomletím sa vytvorí homogénna zmes šťavnatej konzistencie.
Bravčové plece bez kosti
Bravčové plece bez kosti
Balenie cca: 3.5 kg Kartón cca: 20 kg
Bravčové plece je chutný aj dosť šťavnatý druh mäsa, ktoré sa nachádza v oblasti kĺbu prednej nohy prasaťa. Je vynikajúce k zelenine, na guláš, ragú či do rizota.
Bravčové plece bez kosti menšie kusy
Bravčové plece bez kosti menšie kusy
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 18 kg
Bravčové plece je chutný aj dosť šťavnatý druh mäsa, ktoré sa nachádza v oblasti kĺbu prednej nohy prasaťa. Je vynikajúce k zelenine, na guláš, ragú či do rizota
Bravčové stehno bez kosti
Bravčové stehno bez kosti
Balenie cca: 7 kg Kartón cca: 25 kg
Bravčové stehno je tmavšie a dosť suché mäso zo zadnej nohy. Je vhodné na rolády, závitky či ražniči, možno ho aj grilovať.
Bravčové stehno bez kosti menšie kusy
Bravčové stehno bez kosti menšie kusy
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 18 kg
Bravčové stehno je tmavšie a dosť suché mäso zo zadnej nohy. Je vhodné na rolády, závitky či ražniči, možno ho aj grilovať.
Bravčový bok VB
Bravčový bok VB
Balenie cca: 6 kg Kartón cca: 18 kg
Bravčový mozoček
Bravčový mozoček
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 12 kg
Použitie od výroby nátierok cez vyprážanie , dusenie až po rezeň.
Kategórie produktov