Iné

Bravčová masť 450g
Balenie: 0.25 ks
Kartón: 12 ks
Bravčová masť je jedlý živočíšny tuk, získaný škvarením tukových tkanív
( bravčovej slaniny a bravčového sádla ) suchou cestou v kotloch, určený pre priamu
spotrebu, na tepelnú úpravu pokrmov a potravín v domácnostiach, a v závodoch na výrobu
potravín.

Bravčová šunková saláma krájaná, cca 1000g, OA
Balenie: 0.5 ks

Bravčové rebrá na grilovanie 500g
Balenie: 1 ks
Kartón: 10 ks
Bravčové rebrá na gril. Kalibrované na 500g/ks. Jedná sa o tepelne upravený výrobok metódou sous-vide. Hotové za 7-10 minút podľa návadu na obale. Chladený, vákuovo balený výrobok.

Gastro krájaná klobása, bal. cca 1000g
Balenie cca: 1 kg

Gazdovská slanina
Balenie cca: 1.3 kg
Bravčový bok bez kosti s kožou 95 %, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E250.

Grilované bravčové koleno 750g
Balenie: 1 ks
Kartón: 14 ks
Grilované bravčové koleno kalibrované na 750g/ks, pripravené metódou sous-vide. Hotové za 7-10 minút podľa návodu na obale. Chladený, vákuovo balený výrobok.

Grilované bravčové koleno bez kosti
Balenie cca: 0.5 kg
Kartón cca: 8 kg
Grilované bravčové koleno bez kosti, pripravené metódou sous-vide. Hotové za 7-10 minút podľa návodu na obale. Chladený, vákuovo balený výrobok.

Kuracie krídielká PIKANT Sous-vide
Balenie: 1 kg
Kartón: 9 kg
Marinované kuracie krídielká pikantné upravené metódou sous-vide. Nutné tepelne upraviť podľa návodu na obale. Vynikajúca chuťovka pre catering ako finger food.

Oškvarková pomazánka 250g
Balenie: 1 ks
Kartón: 12 ks

Párky bratislavské, cca 2kg
Balenie cca: 2 kg
Mäkký mäsový výrobok,určené na priamy konzum bez tepelnej úpravy.

Pick zimná saláma 1250g
Zimná maďarská saláma. Trvanlivý mäsový výrobok vynikajúcej kvality tradičného výrobcu. S ušľachtilou plesňou na črievku.

Údená krkovička VB SK
Balenie cca: 1.5 kg
Základný postup pri varení údeného mäsa vhodného k prívarkom ako teplý pokrm. Konzumujeme klasicky aj na studeno, s horčicou a chrenom.