Hovädzie

Hovädzí krk
Hovädzí krk
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 20 kg
Hovädzie krk vhodné na varenie, dusenie, mletie, prípravu guľášov a mäsových plniek.
Hovädzia nožina
Hovädzia nožina
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 20 kg
Ide o cennú mäsitú časť jatočného tela hovadzieho dobytka. Je to prerastaná, šľachovitá svalovina s obsahom tuku a kolagénu.
Hovädzia nožina PREMIUM
Hovädzia nožina PREMIUM
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 20 kg
Ide o cennú mäsitú časť jatočného tela hovadzieho dobytka. Je to prerastaná, šľachovitá svalovina s obsahom tuku a kolagénu.
Hovädzia roštenka
Hovädzia roštenka
Balenie cca: 4 kg Kartón cca: 20 kg
Hovädzia roštenka je veľmi kvalitné, šťavnaté mäso bez kosti. Vhodné na prípravu steakov, minútok, pečenie a grilovanie.
Hovädzia roštenka (vysoký roštenec)
Hovädzia roštenka (vysoký roštenec)
Balenie cca: 2 kg
Hovädzia roštenka extra porcie 200g
Hovädzia roštenka extra porcie 200g
Balenie: 1 kg Kartón: 2 kg
Hovädzia sviečková porcie 200g
Hovädzia sviečková porcie 200g
Balenie: 0.2 kg Kartón: 2 kg
Najcennejšia a najkvalitnejšia časť tela hov. dobytka, jemné, úplne čisté mäso.
Hovädzie držky 1000g Reischenbeck
Hovädzie držky 1000g Reischenbeck
Balenie: 1 kg Kartón: 15 kg
Vnútorný orgán hovädzieho dobytka,najčastejšie sa používa na varenie – polievky, guláše, perkelty.
Hovädzie kocky na guláš
Hovädzie kocky na guláš
Balenie: 2.5 kg Kartón cca: 22 kg
Hovädzie kocky na guľáš chudé aj mierne prerastené hovädzie kúsky mäsa zo všetkých partií, vhodné na prípravu guľášov, perkeltov, ragú alebo mletie.
Hovädzie kosti
Hovädzie kosti
Balenie cca: 2.5 kg Kartón cca: 15 kg
Hovädzie kosti špikové
Hovädzie kosti špikové
Kartón cca: 20 kg
Hrubá kosť zo stehna a pleca bez zvyškov svaloviny, ktorá obsahuje kostnú dreň, tzv. špik. Vhodné na prípravu vývaru a do polievok.
Hovädzie stehno
Hovädzie stehno
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 20 kg
Hovädzie stehno je mäso s nízkym obsam tuku. Je vhodné na mäsové rolády, varenie, dusenie, závitky, biftek.
T-Bone  Teľací steak 350g
T-Bone Teľací steak 350g
Balenie: 0.35 kg Kartón: 2.8 kg
Teľací T-bone steak -Roštenka s kosťou narezaná na steak tvaru T, ktorý má z jednej strany kosti roštenku a z druhej strany pravú sviečkovú. Vyzreté, mäkké mäso vhodné na prípravu steakov a na grilovanie.
Teľacie karé bez kosti
Teľacie karé bez kosti
Balenie cca: 2.5 kg Kartón cca: 20 kg
Ide o jedno z najjemnejších a najkvalitnejších mias vôbec. Mäso je na povrchu pokryté jemnou blanou. Bez vnútrosvalového tuku. Jemné, suché mäso.
Teľacie kocky na guláš
Teľacie kocky na guláš
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 20 kg
Mäso vhodné na varenie, dusenie, pečenie, na prípravu guľášov. Mäso je šťavnaté, nie suché.