Kuracie

Gyros hot. kúsky, (kur. prsia) 1kg  KUKTA
Gyros hot. kúsky, (kur. prsia) 1kg KUKTA
Balenie: 1 kg Kartón: 10 kg
Hotový výrobok. Zloženie:filety z kuracích pŕs, voda, koreninová zmes gyros, sójové bielkoviny. V záujme dosiahnutia maximálneho chuťového účinku mäso dôkladne zohrejte.
Gyros-Kebab kuracie stehno bez kosti s kožou     (5kg)
Gyros-Kebab kuracie stehno bez kosti s kožou (5kg)
Balenie: 5 kg
Gyros-Kebab kuracie stehno bez kosti s kožou   (10kg)
Gyros-Kebab kuracie stehno bez kosti s kožou (10kg)
Balenie: 10 kg
Gyros-Kebab kuracie stehno bez kosti s kožou   (15kg)
Gyros-Kebab kuracie stehno bez kosti s kožou (15kg)
Balenie: 15 kg
Gyros-Kebab kuracie stehno bez kosti s kožou   (20kg)
Gyros-Kebab kuracie stehno bez kosti s kožou (20kg)
Balenie: 20 kg
Gyros-Kebab kuracie stehno bez kosti s kožou  (30kg)
Gyros-Kebab kuracie stehno bez kosti s kožou (30kg)
Balenie: 30 kg Kartón: 30 kg
Kohút (čistený)
Kohút (čistený)
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 12 kg
Čistený, pitvaný kohút s neporušenými časťami a neporušenou pokožkou, balený po kusoch.
Kuracia polievková zmes HU
Kuracia polievková zmes HU
Balenie cca: 1 kg Kartón: 12 kg
Zloženie: krídla, trupy, krky, beháky
Kuracie beháky
Kuracie beháky
Kartón cca: 12 kg
Kuracie beháky sú kosti obalené kožou a chrupavky. Majú minimálny podiel mäsa.
Kuracie chrbty
Kuracie chrbty
Balenie cca: 1 kg Kartón: 12 kg
Je to kostnatý diel, ktorý má nízky podiel svaloviny a vysoký podiel kože. Jeho použitie sa zužuje na prípravu vývarov.
Kuracie krídla  I.tr.
Kuracie krídla I.tr.
Balenie: 1 kg Kartón: 10 kg
Kuracie krídlo je vlastne predná končatina kuraťa, zalomená do tvaru L, na jednom konci sa zužuje. Tvorí ho viacero kostí, dva chrupavkovité kĺbiky. Celé krídlo je potiahnuté kožou. Svalovina tvorí cca 30 % z hmotnosti krídla. Koža je bielej až smotanovobielej farby bez škvŕn a zostatkov peria.
Kuracie pečienky
Kuracie pečienky
Balenie: 2.5 kg Kartón: 10 kg
Vnútorný orgán kuraťa s typickým lalokovitým tvarom hnedo-červenej farby, má čistý, lesklý povrch bez škvŕn.
Kuracie pečienky 0,5kg
Kuracie pečienky 0,5kg
Balenie: 0.5 kg Kartón: 15 kg
Vnútorný orgán kuraťa s typickým lalokovitým tvarom hnedo-červenej farby, má čistý, lesklý povrch bez škvŕn.
Kuracie pečienky SK/CZ
Kuracie pečienky SK/CZ
Balenie: 0.5 kg Kartón cca: 10 kg
Vnútorný orgán kuraťa s typickým lalokovitým tvarom hnedo-červenej farby, má čistý, lesklý povrch bez škvŕn.
Kuracie rezne Hydina SK
Kuracie rezne Hydina SK
Balenie cca: 0.6 kg Kartón: 12 kg
Najpoužívanejšia a najcennejšia časť čistého kuracieho mäsa. V kuchyni sa využíva na dusenie, grilovanie, pečenie, opekanie, vyprážanie, prípravu soté, číny a pod.