Morčacie

Morčacie krídla
Morčacie krídla
Balenie cca: 1 kg Kartón: 15 kg
Morčacie krídlo vhodné na pečenie, grilovanie, prípravu vývaru alebo rizota.
Morčacie krky
Morčacie krky
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 10 kg
Kostnatý diel s veľmi nízkym podielom svaloviny, bez kože.
Morčacie prsia
Morčacie prsia
Balenie cca: 1.5 kg Kartón: 12 kg
Vhodné na prípravu steakov, minútok, vynikajúcich morčacích rezňov a na grilovanie.
Morčacie stehno horné bez kosti
Morčacie stehno horné bez kosti
Balenie cca: 1 kg Kartón: 15 kg
Chutné a šťavnaté horné vykostené stehno vhodné na varenie, dusenie, vyprážanie, grilovanie, prípravu soté, perkeltov a číny.