Morčacie

Morčacie horné stehno s kosťou a kožou
Morčacie horné stehno s kosťou a kožou
Balenie cca: 3 kg Kartón: 12 kg
Chutné a šťavnaté stehno s kosťou a kožou vhodné na dusenie, vyprážanie, pečenie, grilovanie, po vykostení na prípravu soté, perkeltov, guľášov .
Morčacie krídla
Morčacie krídla
Balenie cca: 1 kg Kartón: 15 kg
Morčacie krídlo vhodné na pečenie, grilovanie, prípravu vývaru alebo rizota.
Morčacie krky
Morčacie krky
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 10 kg
Kostnatý diel s veľmi nízkym podielom svaloviny, bez kože.
Morčacie prsia
Morčacie prsia
Balenie cca: 1 kg Kartón: 15 kg
Vhodné na prípravu steakov, minútok, vynikajúcich morčacích rezňov a na grilovanie.
Morčacie stehno horné bez kosti
Morčacie stehno horné bez kosti
Balenie cca: 1 kg Kartón: 15 kg
Chutné a šťavnaté horné vykostené stehno vhodné na varenie, dusenie, vyprážanie, grilovanie, prípravu soté, perkeltov a číny.
Morčacie žalúdky
Morčacie žalúdky
Balenie: 2.5 kg Kartón: 10 kg
Vnútorný orgán morky, po vhodnej úprave výborná pochúťka na dusenie, mletie, varenie – do polievok, do plniek.