Bravčové mäso

Bravčová krkovička bez kosti chladená
Bravčová krkovička bez kosti chladená
Balenie cca: 3 kg 3: 22 kg
Bravčová krkovička sa nachádza na hornej strane prednej časti chrbta. Vhodná je na steaky, rezne, grilovanie, pečenie v celku, vhodná aj na údenie.
Bravčová krkovička bez kosti chladená SK
Bravčová krkovička bez kosti chladená SK
Balenie cca: 2.5 kg
Bravčová krkovička sa nachádza na hornej strane prednej časti chrbta. Vhodná je na steaky, rezne, grilovanie, pečenie v celku, vhodná aj na údenie.
Bravčové karé bez kosti chladené
Bravčové karé bez kosti chladené
Balenie cca: 3 kg Kartón: 15 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové karé bez kosti chladené SK
Bravčové karé bez kosti chladené SK
Balenie cca: 2.5 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové plece chladené SK
Bravčové plece chladené SK
Balenie cca: 4 kg
Bravčové plece je chutný aj dosť šťavnatý druh mäsa, ktoré sa nachádza v oblasti kĺbu prednej nohy prasaťa. Je vynikajúce k zelenine, na guláš, ragú či do rizota.
Bravčové stehno chladené SK
Bravčové stehno chladené SK
Balenie cca: 5 kg
Bravčové stehno je tmavšie a dosť suché mäso zo zadnej nohy. Je vhodné na rolády, závitky či ražniči, možno ho aj grilovať.