Hydinové mäso

Kohút , chladený
Kohút , chladený
Balenie cca: 3.5 kg
Mäso z kohúta je chudé a šťavnaté. Je výborným základom do polievok.
Kuracie beháky chladené, voľne ložené
Kuracie beháky chladené, voľne ložené
Kartón: 12 kg
Beháky sú kožou obtiahnuté kosti a chrupavky. Majú minimálny podiel mäsa.
Kuracie chrbty vákuovo balené, chladené
Kuracie chrbty vákuovo balené, chladené
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 10 kg
Kuracie chrbty slúžia ako vynikajúci základ pre mäsový vývar.
Kuracie chrbty, chladené
Kuracie chrbty, chladené
Kartón cca: 10 kg
Je to kostnatý diel, ktorý má nízky podiel svaloviny a vysoký podiel kože. Jeho použitie sa zužuje na prípravu vývarov.
Kuracie krídla vákuovo balené, chladené
Kuracie krídla vákuovo balené, chladené
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 10 kg
Kostnatý diel kuracieho mäsa. Vysoký podiel kosti, kože a chrupaviek, malý podiel mäsa, ktoré je ale po tepelnej úprave chutné a šťavnaté. Vhodná úprava je pečenie, grilovanie alebo vývar do polievok.
Kuracie krídla, chladené
Kuracie krídla, chladené
Kartón cca: 10 kg
Kuracie pečienky a srdcia, chladené
Kuracie pečienky a srdcia, chladené
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 12 kg
Kuracie vnútornosti. Vhodné do polievky a aj na inú tepelnú úpravu - pečenie, varenie.
Kuracie pečienky, chladené
Kuracie pečienky, chladené
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 12 kg
Kuracie prsia chladené 6 kg
Kuracie prsia chladené 6 kg
Balenie cca: 6 kg Kartón: 12 kg
Kuracie prsia tvorí čistý prsný sval bez obsahu vnútorného tuku, bez šliach a chrupaviek. Obidva prsné svaly sú vzájomne spojené jemnou chrupavkovou kosťou, ktorá však musí byť odstránená. Na povrchu sa môžu vyskytnúť malé, nesúvislé kúsky podkožného tuku.
Kuracie prsia chladené AKCIA
Kuracie prsia chladené AKCIA
Balenie: 2.5 kg Kartón: 15 kg
Kuracie prsia tvorí čistý prsný sval bez obsahu vnútorného tuku, bez šliach a chrupaviek. Obidva prsné svaly sú vzájomne spojené jemnou chrupavkovou kosťou, ktorá však musí byť odstránená. Na povrchu sa môžu vyskytnúť malé, nesúvislé kúsky podkožného tuku.
Kuracie prsia chladené HS, bal cca 2,5kg OA
Kuracie prsia chladené HS, bal cca 2,5kg OA
Balenie cca: 5 kg Kartón cca: 10 kg
Kuracie prsia s vnútorným filetom tvorí čistý prsný sval bez obsahu vnútorného tuku, bez šliach a chrupaviek. Obidva prsné svaly sú vzájomne spojené jemnou chrupavkovou kosťou, ktorá však musí byť odstránená. Na povrchu sa môžu vyskytnúť malé, nesúvislé kúsky podkožného tuku.
Kuracie prsia chladené HS, bal cca 5kg VAC
Kuracie prsia chladené HS, bal cca 5kg VAC
Balenie cca: 5 kg Kartón cca: 10 kg
Kuracie prsia s vnútorným filetom tvorí čistý prsný sval bez obsahu vnútorného tuku, bez šliach a chrupaviek. Obidva prsné svaly sú vzájomne spojené jemnou chrupavkovou kosťou, ktorá však musí byť odstránená. Na povrchu sa môžu vyskytnúť malé, nesúvislé kúsky podkožného tuku.
Kuracie prsia chladené, vákuovo balené
Kuracie prsia chladené, vákuovo balené
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 10 kg
Kuracie prsia tvorí čistý prsný sval bez obsahu vnútorného tuku, bez šliach a chrupaviek. Obidva prsné svaly sú vzájomne spojené jemnou chrupavkovou kosťou, ktorá však musí byť odstránená. Na povrchu sa môžu vyskytnúť malé, nesúvislé kúsky podkožného tuku.
Kuracie prsia, chladené HU, VB 3kg
Kuracie prsia, chladené HU, VB 3kg
Balenie: 3 kg Kartón cca: 12 kg
Kuracie prsia tvorí čistý prsný sval bez obsahu vnútorného tuku, bez šliach a chrupaviek. Obidva prsné svaly sú vzájomne spojené jemnou chrupavkovou kosťou, ktorá však musí byť odstránená. Na povrchu sa môžu vyskytnúť malé, nesúvislé kúsky podkožného tuku.
Kuracie stehná chladené, vákuovo balené
Kuracie stehná chladené, vákuovo balené
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 12 kg
Kuracie stehná sú vlastne zadné končatiny kuraťa bez tzv.trtáča a časťi trupu. Anatomicky ich možno rozdeliť na mäsitejšie horné stehno a menej mäsité spodné stehno. Obsahuje dve kosti a jeden chrupavkový kĺb. Koža je bielej až smotanovobielej farby bez škvŕn a zostatkov peria. Pri väčších kusoch sa môže vyskytovať podkožný tuk.