Hydinové mäso

Kuracie prsia chladené HS
Kuracie prsia chladené HS
Balenie cca: 2.5 kg Kartón cca: 10 kg
Kuracie prsia s vnútorným filetom tvorí čistý prsný sval bez obsahu vnútorného tuku, bez šliach a chrupaviek. Obidva prsné svaly sú vzájomne spojené jemnou chrupavkovou kosťou, ktorá však musí byť odstránená. Na povrchu sa môžu vyskytnúť malé, nesúvislé kúsky podkožného tuku.
Kuracie prsia chladené HS AKCIA
Kuracie prsia chladené HS AKCIA
Balenie: 2.5 kg Kartón: 15 kg
Kuracie prsia tvorí čistý prsný sval bez obsahu vnútorného tuku, bez šliach a chrupaviek. Obidva prsné svaly sú vzájomne spojené jemnou chrupavkovou kosťou, ktorá však musí byť odstránená. Na povrchu sa môžu vyskytnúť malé, nesúvislé kúsky podkožného tuku.
Kuracie stehno chladené
Kuracie stehno chladené
Balenie: 6 kg
Kuracie stehná sú vlastne zadné končatiny kuraťa bez tzv.trtáča a časťi trupu. Anatomicky ich možno rozdeliť na mäsitejšie horné stehno a menej mäsité spodné stehno. Obsahuje dve kosti a jeden chrupavkový kĺb. Koža je bielej až smotanovobielej farby bez škvŕn a zostatkov peria. Pri väčších kusoch sa môže vyskytovať podkožný tuk.
Morčacie prsia, chladené GALLICOOP
Morčacie prsia, chladené GALLICOOP
Balenie: 1 kg Kartón: 15 kg