Hydinové mäso

Kuracie beháky chladené, voľne ložené
Kuracie beháky chladené, voľne ložené
Kartón: 12 kg
Beháky sú kožou obtiahnuté kosti a chrupavky. Majú minimálny podiel mäsa.
Kuracie krídla vákuovo balené, chladené
Kuracie krídla vákuovo balené, chladené
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 10 kg
Kostnatý diel kuracieho mäsa. Vysoký podiel kosti, kože a chrupaviek, malý podiel mäsa, ktoré je ale po tepelnej úprave chutné a šťavnaté. Vhodná úprava je pečenie, grilovanie alebo vývar do polievok.
Kuracie pečienky a srdcia, chladené
Kuracie pečienky a srdcia, chladené
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 12 kg
Kuracie vnútornosti. Vhodné do polievky a aj na inú tepelnú úpravu - pečenie, varenie.
Kuracie prsia chladené
Kuracie prsia chladené "Heny" s vnútorným filetom, bal cca 2,5kg OA
Balenie cca: 2.5 kg Kartón cca: 10 kg
Kuracie prsia s vnútorným filetom tvorí čistý prsný sval bez obsahu vnútorného tuku, bez šliach a chrupaviek. Obidva prsné svaly sú vzájomne spojené jemnou chrupavkovou kosťou, ktorá však musí byť odstránená. Na povrchu sa môžu vyskytnúť malé, nesúvislé kúsky podkožného tuku.
Kuracie prsia chladené HS, bal cca 5kg VAC
Kuracie prsia chladené HS, bal cca 5kg VAC
Balenie cca: 5 kg Kartón cca: 10 kg
Kuracie prsia s vnútorným filetom tvorí čistý prsný sval bez obsahu vnútorného tuku, bez šliach a chrupaviek. Obidva prsné svaly sú vzájomne spojené jemnou chrupavkovou kosťou, ktorá však musí byť odstránená. Na povrchu sa môžu vyskytnúť malé, nesúvislé kúsky podkožného tuku.
Kuracie prsia chladené, balené cca 1 kg
Kuracie prsia chladené, balené cca 1 kg
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 10 kg
Kuracie prsia tvorí čistý prsný sval bez obsahu vnútorného tuku, bez šliach a chrupaviek. Obidva prsné svaly sú vzájomne spojené jemnou chrupavkovou kosťou, ktorá však musí byť odstránená. Na povrchu sa môžu vyskytnúť malé, nesúvislé kúsky podkožného tuku.
Kuracie stehná chladené, vákuovo balené
Kuracie stehná chladené, vákuovo balené
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 12 kg
Kuracie stehná sú vlastne zadné končatiny kuraťa bez tzv.trtáča a časťi trupu. Anatomicky ich možno rozdeliť na mäsitejšie horné stehno a menej mäsité spodné stehno. Obsahuje dve kosti a jeden chrupavkový kĺb. Koža je bielej až smotanovobielej farby bez škvŕn a zostatkov peria. Pri väčších kusoch sa môže vyskytovať podkožný tuk.
Kuracie stehno bez kosti chladené, vákuovo balené
Kuracie stehno bez kosti chladené, vákuovo balené
Kartón: 12 kg
Vykostené stehná bez kože,výborné na pečenie alebo vyprážanie.
Kurča celé s drobkami, chladené
Kurča celé s drobkami, chladené
Balenie cca: 1.8 kg Kartón cca: 12 kg
Kurča celé s drobkami predstavuje kurča vcelku aj s kožou a hlavou, vypitvané. Najčastejšie sa používa na pečenie a grilovanie. Je vhodné aj na prípravu vývaru.
Sliepka chladená, voľne ložená
Sliepka chladená, voľne ložená
Balenie cca: 3.5 kg Kartón cca: 15 kg
Správna voľba pre skvelú domácu polievku.
Sliepka ťažká chladená, balená
Sliepka ťažká chladená, balená
Balenie cca: 3.5 kg Kartón cca: 15 kg
Správna voľba pre skvelú domácu polievku.