Hovädzie mäso

Hovädzia roštenka chladená, balená, SK
Hovädzia roštenka chladená, balená, SK
Balenie cca: 3 kg
Hovädzia roštenka je jedným z najhodnotnejších svalov, ktorý je ideálny na prípravu steakov. Je vhodná na prípravu minútok alebo ju môžeme aj dusiť v celku.
Hovädzia sviečková 2,2+, chladená
Hovädzia sviečková 2,2+, chladená
Hovädzie kocky chladené, SK
Hovädzie kocky chladené, SK
Balenie cca: 2 kg
Hovädzie kocky na guľáš chudé aj mierne prerastené hovädzie kúsky mäsa zo všetkých partií, vhodné na prípravu guľášov, perkeltov, ragú alebo mletie.
Hovädzie plece chladené, balené, SK
Hovädzie plece chladené, balené, SK
Balenie cca: 3 kg
Prerastené, nie mastné mäso, šťavnatejšie ako stehno.Vhodné na dusenie, ragú, guláše.
Hovädzie špikové kosti, pílené, chladené
Hovädzie špikové kosti, pílené, chladené
Hovädzie stehno chladené, balené, SK
Hovädzie stehno chladené, balené, SK
Balenie cca: 2 kg
Hovädzie stehno je mäso s nízkym obsam tuku. Je vhodné na mäsové rolády, varenie, dusenie, závitky, biftek.
Hovädzie výsekové kosti, chladené
Hovädzie výsekové kosti, chladené
Teľacia falošná sviečková zo stehna, chladená
Teľacia falošná sviečková zo stehna, chladená
Falošná sviečková je vlastne bedrový stehenný sval na tele hovädzieho dobytka. Tento druh mäsa má pomerne všestranné použite a pripravíte z neho skoro všetko od guláša cez steak až po tatársky biftek. Často sa pripravuje aj v celku. Ako najvhodnejšia tepelná úprava sa javí dusenie, resp. pečenie.
Teľacie karé, chladené
Teľacie karé, chladené
Ide o jedno z najjemnejších a najkvalitnejších mias vôbec. Mäso je na povrchu pokryté jemnou blanou. Bez vnútrosvalového tuku. Jemné, suché mäso.
Teľacie zadné dolný šál
Teľacie zadné dolný šál
Balenie cca: 1 kg
Najtvrdší sval zo stehna, je potrebné poriadne podusiť, aby zmäkol. Dá sa krásne plátkovať, používa sa na rolády alebo roštenky.