Hovädzie mäso

Hovädzia roštenka chladená, balená, SK
Balenie cca: 3 kg
Hovädzia roštenka je jedným z najhodnotnejších svalov, ktorý je ideálny na prípravu steakov. Je vhodná na prípravu minútok alebo ju môžeme aj dusiť v celku.

Hovädzie kocky chladené, SK
Balenie cca: 2 kg
Hovädzie kocky na guľáš chudé aj mierne prerastené hovädzie kúsky mäsa zo všetkých partií, vhodné na prípravu guľášov, perkeltov, ragú alebo mletie.

Hovädzie plece chladené, balené, SK
Balenie cca: 3 kg
Prerastené, nie mastné mäso, šťavnatejšie ako stehno.Vhodné na dusenie, ragú, guláše.

Hovädzie stehno chladené, balené, SK
Balenie cca: 2 kg
Hovädzie stehno je mäso s nízkym obsam tuku. Je vhodné na mäsové rolády, varenie, dusenie, závitky, biftek.

Teľacia falošná sviečková zo stehna, chladená
Falošná sviečková je vlastne bedrový stehenný sval na tele hovädzieho dobytka. Tento druh mäsa má pomerne všestranné použite a pripravíte z neho skoro všetko od guláša cez steak až po tatársky biftek. Často sa pripravuje aj v celku. Ako najvhodnejšia tepelná úprava sa javí dusenie, resp. pečenie.

Teľacie karé, chladené
Ide o jedno z najjemnejších a najkvalitnejších mias vôbec. Mäso je na povrchu pokryté jemnou blanou. Bez vnútrosvalového tuku. Jemné, suché mäso.