Hovädzie mäso

Hovädzia roštenka chladená, balená, SK
Hovädzia roštenka chladená, balená, SK
Balenie cca: 3 kg
Hovädzia roštenka je jedným z najhodnotnejších svalov, ktorý je ideálny na prípravu steakov. Je vhodná na prípravu minútok alebo ju môžeme aj dusiť v celku.
Hovädzie kocky chladené, SK
Hovädzie kocky chladené, SK
Balenie cca: 2 kg
Hovädzie kocky na guľáš chudé aj mierne prerastené hovädzie kúsky mäsa zo všetkých partií, vhodné na prípravu guľášov, perkeltov, ragú alebo mletie.
Hovädzie plece chladené, balené, SK
Hovädzie plece chladené, balené, SK
Balenie cca: 3 kg
Prerastené, nie mastné mäso, šťavnatejšie ako stehno.Vhodné na dusenie, ragú, guláše.
Hovädzie stehno chladené, balené, SK
Hovädzie stehno chladené, balené, SK
Balenie cca: 2 kg
Hovädzie stehno je mäso s nízkym obsam tuku. Je vhodné na mäsové rolády, varenie, dusenie, závitky, biftek.
Hovädzie stehno chladené, vák.bal. import
Hovädzie stehno chladené, vák.bal. import
Balenie cca: 5 kg
Hovädzie stehno je mäso s nízkym obsam tuku. Je vhodné na mäsové rolády, varenie, dusenie, závitky, biftek.
Teľacia falošná sviečková zo stehna, chladená
Teľacia falošná sviečková zo stehna, chladená
Falošná sviečková je vlastne bedrový stehenný sval na tele hovädzieho dobytka. Tento druh mäsa má pomerne všestranné použite a pripravíte z neho skoro všetko od guláša cez steak až po tatársky biftek. Často sa pripravuje aj v celku. Ako najvhodnejšia tepelná úprava sa javí dusenie, resp. pečenie.
Teľacie zadné orech - Rose V
Teľacie zadné orech - Rose V
Balenie cca: 3 kg
Najtvrdší sval zo stehna, je potrebné poriadne podusiť, aby zmäkol. Dá sa krásne plátkovať, používa sa na rolády alebo roštenky.