Chladený

Bravčová krkovička bez kosti chladená
Bravčová krkovička bez kosti chladená
Balenie cca: 3 kg 3: 22 kg
Bravčová krkovička sa nachádza na hornej strane prednej časti chrbta. Vhodná je na steaky, rezne, grilovanie, pečenie v celku, vhodná aj na údenie.
Bravčová krkovička bez kosti chladená SK
Bravčová krkovička bez kosti chladená SK
Balenie cca: 2.5 kg
Bravčová krkovička sa nachádza na hornej strane prednej časti chrbta. Vhodná je na steaky, rezne, grilovanie, pečenie v celku, vhodná aj na údenie.
Bravčová masť 450g
Bravčová masť 450g
Balenie: 0.25 ks Kartón: 12 ks
Bravčové karé bez kosti chladené
Bravčové karé bez kosti chladené
Balenie cca: 3 kg Kartón: 15 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové karé bez kosti chladené SK
Bravčové karé bez kosti chladené SK
Balenie cca: 2.5 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové plece chladené SK
Bravčové plece chladené SK
Balenie cca: 4 kg
Bravčové plece je chutný aj dosť šťavnatý druh mäsa, ktoré sa nachádza v oblasti kĺbu prednej nohy prasaťa. Je vynikajúce k zelenine, na guláš, ragú či do rizota.
Bravčové rebrá na grilovanie 500g
Bravčové rebrá na grilovanie 500g
Balenie: 1 ks Kartón: 10 ks
Bravčové stehno chladené SK
Bravčové stehno chladené SK
Balenie cca: 5 kg
Bravčové stehno je tmavšie a dosť suché mäso zo zadnej nohy. Je vhodné na rolády, závitky či ražniči, možno ho aj grilovať.
Bryndza 2kg voľná-zimná
Bryndza 2kg voľná-zimná
Balenie: 1 ks
Bryndza je tradičná slovenská špecialita vyrobená podľa overeného výrobného postupu z mlieka z horských oblastí. Je tepelne upravená termizáciou, čím sa predlžuje jej trvanlivosť bez použitia konzervačných látok.
Bryndza voľná-zimná 3kg
Bryndza voľná-zimná 3kg
Balenie: 1 ks
Typický syr s bielou až žltkavou farbou cesta, jemnou, roztierateľnou konzistenciou a ojedinelými krupičkami. Chuť a vôňa sú lahodné, príjemne pikantné po ovčom syre.
Camembert 47%
Camembert 47%
Kartón cca: 2 kg
Cheddar syr plátkový
Cheddar syr plátkový
Balenie: 1.082 kg Kartón: 9.74 kg
EDAMER syr Jäger  40%
EDAMER syr Jäger 40%
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 10 kg
Eidam údený salámový syr  45%
Eidam údený salámový syr 45%
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 8 kg
Polotvrdý, zrejúci, plnotučný, údený syr vyrobený z pasterizovaného mlieka, 45 % tuku v sušine. K dispozícii je v piatich rôznych baleniach. Svoju výbornú chuť získava jedinečným údením podľa tradičného postupu a vďaka používaniu kvalitného mlieka z horských a podhorských oblastí Slovenska. Časom získava silnejšiu vyzretú syrovú chuť a mäkkú maslovú konzistenciu.
Fetaki 500g
Fetaki 500g
Balenie: 1 ks Kartón: 12 ks