Chladený

Bravčová krkovička bez kosti chladená SK, vák.bal.
Bravčová krkovička bez kosti chladená SK, vák.bal.
Balenie cca: 2.5 kg
Bravčová krkovička sa nachádza na hornej strane prednej časti chrbta. Vhodná je na steaky, rezne, grilovanie, pečenie v celku, vhodná aj na údenie.
Bravčová krkovička bez kosti chladená, vák.bal.
Bravčová krkovička bez kosti chladená, vák.bal.
Balenie cca: 3 kg 3: 22 kg
Bravčová krkovička sa nachádza na hornej strane prednej časti chrbta. Vhodná je na steaky, rezne, grilovanie, pečenie v celku, vhodná aj na údenie.
Bravčová masť 450g
Bravčová masť 450g
Balenie: 0.25 ks Kartón: 12 ks
Bravčová masť je jedlý živočíšny tuk, získaný škvarením tukových tkanív ( bravčovej slaniny a bravčového sádla ) suchou cestou v kotloch, určený pre priamu spotrebu, na tepelnú úpravu pokrmov a potravín v domácnostiach, a v závodoch na výrobu potravín.
Bravčová panenka chladená, vák.bal.
Bravčová panenka chladená, vák.bal.
Balenie cca: 0.4 kg Kartón cca: 12 kg
Najlepšie a najlkvalitnejšie mäso z brava. Chudé, jemné. Vhodné na prípravu minútok.
Bravčové karé bez kosti chladené, vák.bal.
Bravčové karé bez kosti chladené, vák.bal.
Balenie cca: 3 kg Kartón: 15 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové karé bez kosti chladené, vák.bal., SK
Bravčové karé bez kosti chladené, vák.bal., SK
Balenie cca: 2.5 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové plece chladené
Bravčové plece chladené
Balenie cca: 3 kg
Bravčové plece je chutný aj dosť šťavnatý druh mäsa, ktoré sa nachádza v oblasti kĺbu prednej nohy prasaťa. Je vynikajúce k zelenine, na guláš, ragú či do rizota.
Bravčové plece chladené, vák.bal., SK
Bravčové plece chladené, vák.bal., SK
Balenie cca: 4 kg
Bravčové plece je chutný aj dosť šťavnatý druh mäsa, ktoré sa nachádza v oblasti kĺbu prednej nohy prasaťa. Je vynikajúce k zelenine, na guláš, ragú či do rizota.
Bravčové rebrá na grilovanie 500g
Bravčové rebrá na grilovanie 500g
Balenie: 1 ks Kartón: 10 ks
Bravčové rebrá na gril. Kalibrované na 500g/ks. Jedná sa o tepelne upravený výrobok metódou sous-vide. Hotové za 7-10 minút podľa návadu na obale. Chladený, vákuovo balený výrobok.
Bravčové stehno chladené
Bravčové stehno chladené "A" trieda
Balenie cca: 2.5 kg Kartón cca: 20 kg
Bravčové stehno je tmavšie a dosť suché mäso zo zadnej nohy. Je vhodné na rolády, závitky či ražniči, možno ho aj grilovať.
Bravčové stehno chladené, vák.bal.
Bravčové stehno chladené, vák.bal.
Balenie cca: 7 kg Kartón cca: 20 kg
Bravčové stehno je tmavšie a dosť suché mäso zo zadnej nohy. Je vhodné na rolády, závitky či ražniči, možno ho aj grilovať.
Bravčové stehno chladené, vák.bal., SK
Bravčové stehno chladené, vák.bal., SK
Balenie cca: 2.5 kg Kartón cca: 20 kg
Bravčové stehno je tmavšie a dosť suché mäso zo zadnej nohy. Je vhodné na rolády, závitky či ražniči, možno ho aj grilovať.
Bryndza 2kg voľná-zimná
Bryndza 2kg voľná-zimná
Balenie: 1 ks
Zloženie: Skladovaný ovčí syr, Kravský hrudkový syr, Pitná voda, Soľ, Množstvo ovčej zložky min. 50 % hmot. zo sušiny výrobku, Tuk v sušine: min. 48 %, sušina: min. 44 %. Bryndza je tradičná slovenská špecialita vyrobená podľa overeného výrobného postupu z mlieka z horských oblastí. Je tepelne upravená termizáciou, čím sa predlžuje jej trvanlivosť bez použitia konzervačných látok.
Bryndza voľná-zimná 3kg
Bryndza voľná-zimná 3kg
Balenie: 1 ks
Typický syr s bielou až žltkavou farbou cesta, jemnou, roztierateľnou konzistenciou a ojedinelými krupičkami. Chuť a vôňa sú lahodné, príjemne pikantné po ovčom syre.
Camembert 47%
Camembert 47%
Kartón cca: 2 kg