Špeciality

Chrumkavé mäsové guličky zo sumca 2 kg
Balenie: 2 kg
Kartón: 10 kg

Chrumkavé mäsové guličky zo sumca 500g
Balenie: 1 ks
Kartón: 20 ks

Gyros zo sumca 2 kg
Balenie: 2 kg
Kartón: 10 kg

Hamburgerové mäso zo sumca 12x150g
Kartón: 5 bal

Hamburgerové mäso zo sumca 150g
Balenie: 1 ks
Kartón: 20 ks

Kalmáre obaľované, krúžky
Balenie: 1 kg
Kartón: 4 kg
Kalmáre sa používajú na vyprážanie.

Krevety bez hlavy 16/20
Balenie: 1 kg
Kartón: 10 kg
Okrem grilovania, varenia, blanšírovania, smaženia a pošírovania možno krevety jesť aj surové, napríklad v sushi . Surové mäso má výraznejšiu chuť a konzistenciu.

Krevety celé
Balenie: 1 kg
Kartón: 10 kg

Krevety koktejlové 100/200, 1 kg
Balenie: 1 kg
Kartón: 10 kg
Okrem grilovania, varenia, blanšírovania, smaženia a pošírovania možno krevety jesť aj surové, napríklad v sushi . Surové mäso má výraznejšiu chuť a konzistenciu.

Krevety koktejlové 70/100, 1 kg
Balenie: 1 kg
Kartón: 10 kg
Okrem grilovania, varenia, blanšírovania, smaženia a pošírovania možno krevety jesť aj surové, napríklad v sushi . Surové mäso má výraznejšiu chuť a konzistenciu.

Krevety vylúpané 16/20, 1 kg
Balenie: 1 kg
Kartón: 10 kg
Okrem grilovania, varenia, blanšírovania, smaženia a pošírovania možno krevety jesť aj surové, napríklad v sushi. Surové mäso má výraznejšiu chuť a konzistenciu.

Losos Atlantický filet s kožou, glaz. 25%
Balenie cca: 1.5 kg
Kartón: 10 kg

Losos bez kože PREMIUM porcie cca 200g
Balenie cca: 0.2 kg
Kartón: 9.08 kg
Losos je bohatý na bielkoviny vysokej kvality! Omega-3 a proteíny sú esenciálnou súčasťou našich stravovacích režimov, musia mať v našom stravovaní stále miesto.

Losos filety PREMIUM (Nórsko) 10% glaz.
Balenie cca: 1 kg
Kartón cca: 10 kg
Losos je bohatý na bielkoviny vysokej kvality! Omega-3 a proteíny sú esenciálnou súčasťou našich stravovacích režimov, musia mať v našom stravovaní stále miesto.

Mušle čierne, vylúpané, predvarené
Balenie: 1 kg
Kartón: 10 kg
Konzumujú sa buď surové ako predjedlo alebo častejšie ako prísada vo varených jedlách,
predovšetkým v talianskej kuchyni.