Sladkovodné

Kapor steak (600g/bal)
Kapor steak (600g/bal)
Balenie: 1 ks Kartón: 15 ks
Tradičná slovenská klasika na štedrovečernom stole.
Kapor steak PREMIUM  2,5kg
Kapor steak PREMIUM 2,5kg
Balenie cca: 2.5 kg Kartón cca: 10 kg
Tradičná slovenská klasika na štedrovečernom stole.
KNORR Rybací bujón 60g
KNORR Rybací bujón 60g
Kartón: 24 ks
Zloženie: palmový tuk, soľ, koreniny (červená paprika, zeller), cibuľový prášok, zvýrazňovače chutí, cukor, varená sušená rybacia kaša, arómy,farbivá.
Pangasius filety (170-220 g/ks) 20% 1 kg
Pangasius filety (170-220 g/ks) 20% 1 kg
Balenie: 1 kg Kartón: 10 kg
Mäso je veľmi šťavnaté a má delikátnu chuť. Pangasius je výborný uvarený i upečený.
Pangasius filety (min.220 g/ks) glaz. 20%
Pangasius filety (min.220 g/ks) glaz. 20%
Balenie: 1 kg Kartón: 10 kg
Mäso je veľmi šťavnaté a má delikátnu chuť. Pangasius je výborný uvarený i upečený.
Pangasius filety mrazené  (glazúra do 5%)
Pangasius filety mrazené (glazúra do 5%)
Balenie: 1 kg Kartón: 10 kg
Mäso je veľmi šťavnaté a má delikátnu chuť. Pangasius je výborný uvarený i upečený.
Pangasius Interleaved
Pangasius Interleaved
Balenie: 4.5 kg Kartón: 9 kg
Mäso je veľmi šťavnaté a má delikátnu chuť. Pangasius je výborný uvarený i upečený.
Pleskáč pitvaný 200-400g
Pleskáč pitvaný 200-400g
Kartón: 5 kg
Pleskáč vysoký je ryba vhodná na pečenie a aj ako surovina do rybacej polievky " Halászlé ".
Pstruh dúhový (200-250g/ks)
Pstruh dúhový (200-250g/ks)
Kartón: 5 kg
Najobľúbenejšia sladkovodná ryba, konzumovaná najmä v lete.Veľmi chutné je podávať grilovanú alebo pečenú rybu s ochuteným maslom.
Pstruh dúhový (250-300 g/ks)
Pstruh dúhový (250-300 g/ks)
Kartón: 5 kg
Najobľúbenejšia sladkovodná ryba, konzumovaná najmä v lete.Veľmi chutné je podávať grilovanú alebo pečenú rybu s ochuteným maslom.
Rybacia polievka
Rybacia polievka "Boglári halászlé" 1 l
Kartón: 12 ks
Po rozmrazení privedieme do varu pridáme rybacie kúsky a varíme 10minút. Môže obsahovať glutén, mlieko, vajcia,zellera horčicu.
Rybacia polievka
Rybacia polievka "Boglári halászlé" 2000g
Kartón: 8 ks
Po rozmrazení privedieme do varu pridáme rybacie kúsky a varíme 10minút. Môže obsahovať glutén, mlieko, vajcia,zellera horčicu.
Rybacia polievka
Rybacia polievka "Boglári halászlé" s kapor steakmi, 1000g
Kartón: 8 ks
Rybaciu polievku a rybu necháme rozmraziť. Ryby posolíme. Polievku necháme zovrieť a vložíme kúsky ryby. Varíme 8-10minút. Podľa chuti pridáme soľ a pikantnú papriku.
Rybacia polievka koncentrát
Rybacia polievka koncentrát "Boglári halászlésűrítmény" 200g
Balenie: 1 ks Kartón: 36 ks
Rybárska polievka alebo "Halászlé" je korenená rybacia polievka na paprike. Národné jedlo maďarskej kuchyne, pripravené z veľkého množstva papriky a kapra a ďalších druhov sladkovodných rýb.
Sumec Africký, filé bez kože 2,5kg, (glaz.do 20%)
Sumec Africký, filé bez kože 2,5kg, (glaz.do 20%)
Balenie cca: 2.5 kg Kartón cca: 10 kg