Mäso

Bažant
Bažant
Balenie: 1 ks Kartón: 15 ks
Bažantie prsia
Bažantie prsia
Balenie cca: 0.5 kg Kartón cca: 10 kg
Bravčová krkovička bez kosti
Bravčová krkovička bez kosti
Balenie cca: 2.5 kg Kartón cca: 13 kg
Ide o cennú mäsitú časť jatočného tela ošípanej. Je to svalovina s nizším obsam tuku, tuk sa vyskytuje v nesúvislej vrstve iba na povrchu. Prípustná výška tukového krytia je max.0,5 cm. Mäso je pravidelne mramorované tukom, preto sa hodí najmä na grilovanie - nevyschne a zostane šťavnaté.
Bravčová panenka
Bravčová panenka
Balenie cca: 1.5 kg Kartón cca: 12 kg
Bravčová panenka je valček svaloviny zo strednej časti tela ošípanej. Je najkvalitnejšie bravčové mäso. Z panenky sa pripravujú napríklad medailóniky a je vhodná na minútky.
Bravčová pečeň
Bravčová pečeň
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 18 kg
Vnútorný orgán, hubovitá, pórovitá a jemná konzistencia. V minulosti, ale často aj dnes podceňovaná vnútornosť, nesprávne považovaná za záchytný orgán všetkých škodlivých látok z tela ošípanej. Použitie ako surovina do tlačeniek, aspikov, ako aj na varenie – viacero spôsobov úpravy.
Bravčové karé bez kosti
Bravčové karé bez kosti "A" trieda
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 20 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
BRAVČOVÉ KARÉ BEZ KOSTI
BRAVČOVÉ KARÉ BEZ KOSTI "KARTÓN"
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 15 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové karé bez kosti (2,5-3 kg)
Bravčové karé bez kosti (2,5-3 kg)
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 20 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové koleno zadné
Bravčové koleno zadné
Balenie cca: 1.5 kg Kartón cca: 15 kg
Je to anatomická časť s nízkym podielom svaloviny a vysokým podielom kostí, vyskytuje sa tu podkožný tuk, množstvo šliach, väzív a pod. Predáva sa v celku s kosťou. Zadné koleno je väčšie a obsahuje viac mäsa ako predné. Od nohy a od stehna je oddelené v mieste kĺbového spojenia.
Bravčové kosti
Bravčové kosti
Balenie cca: 2.5 kg Kartón cca: 15 kg
Bravčové líčka mrazené
Bravčové líčka mrazené
Bravčové mleté mäso ( pliecko )
Bravčové mleté mäso ( pliecko )
Balenie: 0.5 kg Kartón cca: 12 kg
Bravčové plece
Bravčové plece "A" KUKTA
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 18 kg
Bravčové plece je chutný aj dosť šťavnatý druh mäsa, ktoré sa nachádza v oblasti kĺbu prednej nohy prasaťa. Je vynikajúce k zelenine, na guláš, ragú či do rizota
Bravčové plece bez kosti
Bravčové plece bez kosti
Balenie cca: 3.5 kg Kartón cca: 20 kg
Bravčové plece je chutný aj dosť šťavnatý druh mäsa, ktoré sa nachádza v oblasti kĺbu prednej nohy prasaťa. Je vynikajúce k zelenine, na guláš, ragú či do rizota.
BRAVČOVÉ PLECE BEZ KOSTI
BRAVČOVÉ PLECE BEZ KOSTI "KARTÓN"
Kartón cca: 27 kg
Bravčové plece je chutný aj dosť šťavnatý druh mäsa, ktoré sa nachádza v oblasti kĺbu prednej nohy prasaťa. Je vynikajúce k zelenine, na guláš, ragú či do rizota