Mäso
Bažant 800-1000g/ks
Balenie: 1 ks
Kartón: 15 ks
Mäso je veľmi jemné a ľahké. Je nutrične vysoko hodnotné a bohaté na minerály a vitamíny.
Bravčová krkovička bez kosti
Balenie cca: 2.5 kg
Kartón cca: 13 kg
Ide o cennú mäsitú časť jatočného tela ošípanej. Je to svalovina s nizším obsam tuku, tuk sa vyskytuje v nesúvislej vrstve iba na povrchu. Prípustná výška tukového krytia je max.0,5 cm. Mäso je pravidelne mramorované tukom, preto sa hodí najmä na grilovanie - nevyschne a zostane šťavnaté.
Bravčová panenka
Balenie cca: 1.5 kg
Kartón cca: 5 kg
Bravčová panenka je valček svaloviny zo strednej časti tela ošípanej. Je najkvalitnejšie bravčové mäso. Z panenky sa pripravujú napríklad medailóniky a je vhodná na minútky.
Bravčová pečeň
Balenie cca: 3 kg
Kartón cca: 18 kg
Použitie ako surovina do tlačeniek, aspikov, ako aj na varenie – viacero spôsobov úpravy.
Bravčové karé bez kosti "A" trieda
Balenie cca: 3 kg
Kartón cca: 20 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové karé bez kosti (2,5-3 kg)
Balenie cca: 3 kg
Kartón cca: 20 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové koleno zadné
Balenie cca: 1.5 kg
Kartón cca: 15 kg
Je to anatomická časť s nízkym podielom svaloviny a vysokým podielom kostí, vyskytuje sa tu podkožný tuk, množstvo šliach, väzív a pod. Zadné koleno je väčšie a obsahuje viac mäsa ako predné.
Bravčové mleté mäso ( pliecko )
Balenie: 1.5 kg
Kartón cca: 12 kg
Zmes bravčového mäsa získaného opracovaním z pliecka. Zomletím sa vytvorí homogénna zmes šťavnatej konzistencie.
Bravčové plece bez kosti
Balenie cca: 3.5 kg
Kartón cca: 20 kg
Bravčové plece je chutný aj dosť šťavnatý druh mäsa, ktoré sa nachádza v oblasti kĺbu prednej nohy prasaťa. Je vynikajúce k zelenine, na guláš, ragú či do rizota.
Bravčové plece bez kosti menšie kusy
Balenie cca: 2 kg
Kartón cca: 18 kg
Bravčové plece je chutný aj dosť šťavnatý druh mäsa, ktoré sa nachádza v oblasti kĺbu prednej nohy prasaťa. Je vynikajúce k zelenine, na guláš, ragú či do rizota
Bravčové stehno bez kosti
Balenie cca: 7 kg
Kartón cca: 25 kg
Bravčové stehno je tmavšie a dosť suché mäso zo zadnej nohy. Je vhodné na rolády, závitky či ražniči, možno ho aj grilovať.
Bravčové stehno bez kosti menšie kusy
Balenie cca: 2 kg
Kartón cca: 18 kg
Bravčové stehno je tmavšie a dosť suché mäso zo zadnej nohy. Je vhodné na rolády, závitky či ražniči, možno ho aj grilovať.
Bravčový bok VB
Balenie cca: 6 kg
Kartón cca: 18 kg
Bravčový mozoček
Balenie cca: 1 kg
Kartón cca: 12 kg
Použitie od výroby nátierok cez vyprážanie , dusenie až po rezeň.
Býčie žľazy
Balenie cca: 2 kg
Kartón cca: 20 kg