Divina

Baranie plece
Baranie plece
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 20 kg
Ide o cennú mäsitú časť jatočného tela barana (ovce). Vhodné na pečenie v celku, guláš, ragú, soté, polievky.
Bažant
Bažant
Balenie: 1 ks Kartón: 15 ks
Mäso je veľmi jemné a ľahké. Je nutrične vysoko hodnotné a bohaté na minerály a vitamíny.
Diviak kocky na guláš
Diviak kocky na guláš
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 20 kg
Mäso je tmavočervené, šťavnaté a aromatické, neporovnateľne kvalitnejšie a chutnejšie ako bravčovina, s vyšším podielom vitamínov a živín a s nižším obsahom tuku.
Diviak kocky na guláš EXTRA
Diviak kocky na guláš EXTRA
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 15 kg
Mäso je tmavočervené, šťavnaté a aromatické, neporovnateľne kvalitnejšie a chutnejšie ako bravčovina, s vyšším podielom vitamínov a živín a s nižším obsahom tuku.
Diviak kocky na guláš RÁBA-VAD
Diviak kocky na guláš RÁBA-VAD
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 20 kg
Mäso je tmavočervené, šťavnaté a aromatické, neporovnateľne kvalitnejšie a chutnejšie ako bravčovina, s vyšším podielom vitamínov a živín a s nižším obsahom tuku.
Diviak plece
Diviak plece
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 15 kg
Mäso je tmavočervené, šťavnaté a aromatické, neporovnateľne kvalitnejšie a chutnejšie ako bravčovina, s vyšším podielom vitamínov a živín a s nižším obsahom tuku.
Diviak stehno bez kosti
Diviak stehno bez kosti
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 18 kg
Mäso je tmavočervené, šťavnaté a aromatické, neporovnateľne kvalitnejšie a chutnejšie ako bravčovina, s vyšším podielom vitamínov a živín a s nižším obsahom tuku.
Jeleň- orez  RÁBA VAD
Jeleň- orez RÁBA VAD
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 20 kg
Zmes chudších a mastnejších častí tela jeleňa. Možnosť využiť na ragú, guláš.
Jelení chrbát bez kosti
Jelení chrbát bez kosti
Balenie cca: 2.5 kg Kartón cca: 15 kg
Jelenie mäso má tmavočervenú až červenohnedú farbu. Chuť mäsa je výrazná a je možné ju opísať ako mäso s príchuťou dreva a lesného ovocia, ktorá nemá obdobu a tým sa stáva vo svete chutí jedinečnou.
Jelenia panenka
Jelenia panenka
Balenie cca: 0.5 kg Kartón cca: 10 kg
Sviečkovica z jeleňa je najkvalitnejšie mäso z ktorého sa pripravujú steaky a medailónky. Jelenie mäso má tmavočervenú až červenohnedú farbu.
Jelenie kocky na guláš
Jelenie kocky na guláš
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 20 kg
Zmes chudších a mastnejších častí tela jeleňa. Možnosť využiť na ragú, guláš.
Jelenie kocky na guláš EXTRA Rába vad
Jelenie kocky na guláš EXTRA Rába vad
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 20 kg
Zmes chudších a mastnejších častí tela jeleňa. Možnosť využiť na ragú, guláš.
Jelenie plece
Jelenie plece
Balenie cca: 3 kg Kartón cca: 15 kg
Jelenie mäso má tmavočervenú až červenohnedú farbu. Chuť mäsa je výrazná a je možné ju opísať ako mäso s príchuťou dreva a lesného ovocia, ktorá nemá obdobu a tým sa stáva vo svete chutí jedinečnou.
Jelenie stehno bez kosti
Jelenie stehno bez kosti
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 15 kg
Cenná a kvalitná časť tela. Jemné, úplne čisté mäso, ktoré sa môže použiť na steak, minútky, bifteky, medailóniky.
Králičí chrbátik
Králičí chrbátik
Balenie: 0.5 kg Kartón: 10 kg
Králičie mäso sa vyznačuje mäkkou konzistenciou, sladkastou chuťou, je šťavnaté, dobre stráviteľné. Obsahom bielkovín sa vyrovná teľaciemu a hydinovému mäsu. Bez kosti.