Divina

Bažant 800-1000g/ks
Bažant 800-1000g/ks
Balenie: 1 ks Kartón: 15 ks
Mäso je veľmi jemné a ľahké. Je nutrične vysoko hodnotné a bohaté na minerály a vitamíny.
Diviak kocky na guláš RÁBA-VAD
Diviak kocky na guláš RÁBA-VAD
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 20 kg
Mäso je tmavočervené, šťavnaté a aromatické, neporovnateľne kvalitnejšie a chutnejšie ako bravčovina, s vyšším podielom vitamínov a živín a s nižším obsahom tuku.
Jeleň- orez  RÁBA VAD
Jeleň- orez RÁBA VAD
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 20 kg
Zmes chudších a mastnejších častí tela jeleňa. Možnosť využiť na ragú, guláš.
Jelenia panenka
Jelenia panenka
Balenie cca: 0.5 kg Kartón cca: 10 kg
Sviečkovica z jeleňa je najkvalitnejšie mäso z ktorého sa pripravujú steaky a medailónky. Jelenie mäso má tmavočervenú až červenohnedú farbu.
Jelenie kocky na guláš EXTRA Rába vad
Jelenie kocky na guláš EXTRA Rába vad
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 20 kg
Zmes chudších a mastnejších častí tela jeleňa. Možnosť využiť na ragú, guláš.
Jelenie stehno bez kosti
Jelenie stehno bez kosti
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 15 kg
Cenná a kvalitná časť tela. Jemné, úplne čisté mäso, ktoré sa môže použiť na steak, minútky, bifteky, medailóniky.
Klokanie mäso na guláš
Klokanie mäso na guláš
Králičí chrbátik
Králičí chrbátik
Balenie: 0.5 kg Kartón: 10 kg
Králičie mäso sa vyznačuje mäkkou konzistenciou, sladkastou chuťou, je šťavnaté, dobre stráviteľné. Obsahom bielkovín sa vyrovná teľaciemu a hydinovému mäsu. Bez kosti.
Ovčie kocky bez kosti
Ovčie kocky bez kosti
Balenie cca: 1 kg Kartón cca: 15 kg
Ovčie mäso je vykostené a nakrájané na kocky. Vhodné na prípravu gulášov.
Srnčie kocky na guláš RÁBA-VAD
Srnčie kocky na guláš RÁBA-VAD
Balenie cca: 2 kg Kartón cca: 20 kg
Srnčia divina má odlišnú chuť ako jelenia, je dosť výrazná, ale na druhej strane je jemnejšia a lahodnejšia. Srňacina tak ako i zajac je tradične najobľúbenejšia na smotane.