Bravčové mäso

Bravčová krkovička bez kosti chladená SK, vák.bal.
Bravčová krkovička bez kosti chladená SK, vák.bal.
Balenie cca: 2.5 kg
Bravčová krkovička sa nachádza na hornej strane prednej časti chrbta. Vhodná je na steaky, rezne, grilovanie, pečenie v celku, vhodná aj na údenie.
Bravčová krkovička bez kosti chladená, vák.bal.
Bravčová krkovička bez kosti chladená, vák.bal.
Balenie cca: 3 kg 3: 22 kg
Bravčová krkovička sa nachádza na hornej strane prednej časti chrbta. Vhodná je na steaky, rezne, grilovanie, pečenie v celku, vhodná aj na údenie.
Bravčová panenka chladená, vák.bal.
Bravčová panenka chladená, vák.bal.
Balenie cca: 0.4 kg Kartón cca: 12 kg
Najlepšie a najlkvalitnejšie mäso z brava. Chudé, jemné. Vhodné na prípravu minútok.
Bravčové karé bez kosti chladené, vák.bal. import
Bravčové karé bez kosti chladené, vák.bal. import
Balenie cca: 3 kg Kartón: 15 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové karé bez kosti chladené, vák.bal., SK
Bravčové karé bez kosti chladené, vák.bal., SK
Balenie cca: 2.5 kg
Bravčové karé je mäso z okolia hornej časti chrbtice. Je svetlé, chudé. Karé je vhodné na obaľované, prírodné a zapekané rezne, výborné je dusené s cibuľou a zeleninou. Hodí sa aj na grilovanie.
Bravčové plece chladené, vák.bal. import
Bravčové plece chladené, vák.bal. import
Balenie cca: 3 kg
Bravčové plece je chutný aj dosť šťavnatý druh mäsa, ktoré sa nachádza v oblasti kĺbu prednej nohy prasaťa. Je vynikajúce k zelenine, na guláš, ragú či do rizota.
Bravčové plece chladené, vák.bal., SK
Bravčové plece chladené, vák.bal., SK
Balenie cca: 4 kg
Bravčové plece je chutný aj dosť šťavnatý druh mäsa, ktoré sa nachádza v oblasti kĺbu prednej nohy prasaťa. Je vynikajúce k zelenine, na guláš, ragú či do rizota.
Bravčové stehno chladené, vák.bal., SK
Bravčové stehno chladené, vák.bal., SK
Balenie cca: 2.5 kg Kartón cca: 20 kg
Bravčové stehno je tmavšie a dosť suché mäso zo zadnej nohy. Je vhodné na rolády, závitky či ražniči, možno ho aj grilovať.
Bravčové stehno chladené, vák.bal.import
Bravčové stehno chladené, vák.bal.import
Balenie cca: 7 kg Kartón cca: 20 kg
Bravčové stehno je tmavšie a dosť suché mäso zo zadnej nohy. Je vhodné na rolády, závitky či ražniči, možno ho aj grilovať.
Bravčový bok bez kosti chladený, vák.bal.
Bravčový bok bez kosti chladený, vák.bal.
Balenie cca: 3 kg
Kategórie produktov